Så hittar du dina Verso-favoriter

Bland det svenska högkvalitativa hudvårdsmärket Verso finner du en mängd olika produkter. Du finner bland annat produkter som:

  • rengöring
  • peeling
  • serum och boosters
  • produkter för ögon
  • specialprodukter

Hudvårdsprodukterna från Verso Skincare är moderna och effektiva. De hjälper dig att få ett yngre och mer hälsosamt utseende. Ingredienserna i deras produkter är av hög kvalitet för att du ska vara trygg med användningen. Produkterna är dessutom enkla att använda och kan användas antingen var för sig eller kombineras.

Topplistan bland hudvårdsprodukterna från Verso

Redan från början ska det klarläggas att din hud är unik och speciell. Du ska därför inte använda som inte är till för din specifika hudtyp. De produkter som du använder i ditt känsliga ansikte ska vara väl anpassade för dig och din hud. Däremot är det aldrig fel att se vilka produkter som andra tycker är bra och kan rekommendera. Har du väl funnit en serie såsom Verso, som har ett brett sortiment och effektiva produkter, så är det bara att köra.

Verso Super Eye Serum

Den tunna huden runt våra ögon är extra känslig och kräver därför extra omsorg. Oavsett om du vill reducera påsar eller mörka ringar runt ögonen eller linjerna är detta serumet för dig. Det är ett åtstramande och utslätande serum som är väldigt effektivt men samtidigt lätt och uppiggande.

Verso Super Facial Serum

Denna favorit är också ett serum som passar alla hudtyper. Genom aktiva ingredienser som Retinol 8, gurkmeja, hyaluronsyra och pepparextrakt har serumet en tydlig effekt på de ålderstecken som uppstår i huden. Serumet hjälper till att boosta hudens kollagenproduktion vilket gör din hud mer spänstig. Den gör också så att huden blir klarare, får en jämnare hudton och du får en synlig minskning av rynkor, fina linjer och pigmentfläckar.

Verso Night Cream

Nattkrämen Verso Night Cream passar också alla hudtyper. Den hjälper dig att under natten lugna och återställer huden på nytt. En fördel är att den bidrar till att hudens egna produktion av kollagen ökar vilket har en god inverkan på ålderstecken. Din hud blir även mjukare och skyddar den med hjälp av antioxidanter.