Vinterskor och boots

Nu när det börjar bli höst och vinter och lite kallare ute så är det många av oss som väljer att köpa ett par boots. Ett par boots kan vara mer eller mindre grova så att de kan passa många olika stilar, vilket gör att alla kan hitta ett par boots att trivas i.

Vissa boots är så slimmade och stiliga att de passar till finkostymen, medan andra är betydligt grövre och passar bättre till vardagskläderna. Som med alla andra skor så är det naturligtvis på det viset att det finns mer eller mindre trendiga boots inför varje ny höst och vinter, men sedan finns det även klassiker som håller sig år efter år.

De flesta av oss väljer ett par boots i svart eller i brunt då detta är bra färger som passar till mycket. Då skor av bra kvalitet ofta kostar ganska mycket så är det även ofta så att vi väljer den typen av boots i klassiskt snitt som omtalas ovan.

Visst är det kul att köpa ett par boots som är trendiga just för säsongen, men då är det ofta så att vi gärna betalar lite mindre för dem och köper dem på en mindre exklusiv skoaffär.

Idag är det enkelt att följa trenderna lite om man vill utan att tömma plånboken, eftersom de stora modekedjorna ser till att förse oss kunder med moderiktiga plagg, skor och accessoarer varje år.

Variera

Att mixa och blanda gammalt och nytt, dyrt och billigt är vanligt idag och det är någonting de flesta av oss väljer att göra när det kommer både till skor och kläder.

Man kan med andra ord ha ett eller två par boots av klassiskt snitt som får kosta lite mer eftersom man kan använda dem i flera år plus nya fräscha och trendiga boots av mindre hög kvalitet varje år, om man vill det.

Då boots alltid finns både i de billiga och i de mer exklusiva butikerna när det börjar bli höst och vinter så kan alla, oavsett plånbok och stil hitta ett par boots som man kan ha åtminstone en säsong utan att de blir otrendiga eller slits ut.