Plånboksfodral

Letar du efter ett snyggt plånboksfodral till din mobil? Vad finns det för olika modeller att välja mellan och vad kostar ett plånboksfodral? Hitta det som passar dig bäst med vår snabba överblick över de olika alternativen.

Kuvertväskan

Vad sägs om ett fodral som har designen av en kuvertväska? Kuvertväskan har sitt ursprung i Englands industriella revolution när människor började resa via tåg och behövde någonstans att förvara sina mynt och sedlar. Ett fodral i design av en kuvertväska är för människor i rörelse och som vill resa lätt och enkelt – eller bara behöver ha snabb åtkomst till sina viktigaste kort och sin telefon, utan att släpa på en hel väska. Fodralet innehåller plats för kort samt ett större fack sedlar. Du har allt du behöver omedelbart tillgängligt, vilket gör mobilfodralet perfekt både för en utekväll eller bara en promenad runt hörnet. Fodralet är mjuk på insidan och skyddar din telefon från repor. Stängningen av väskan är magnetisk och till väskan följer ett hårdare skal till din mobil som med magnetiskt sitter fast i kuvertväskan. Du kan lätt byta ut ditt hårda skal till din mobil för att förnya din look. Tänk bara på att ditt nya hårda skal bör vara magnetiskt. Kuvertväskan är stilren och finns i flera nyanser.

Plånboken

Det här är den mer klassiska designen av en plånbok som blir fodralet till din mobil. Fodralen finns i flera färger och är oftast stilrena i sin design. Inuti fodralet har du plats kort och ibland finns det även plats för kort på baksidan av fodralet för att snabbt komma åt de kort du använder ofta som tex pendlingskort. Oftast finns det inget fack för sedlar i den här varianten av plånboksfodral. Med fodralet följer ett hårdare skal till din mobil som magnetiskt sitter fast i ditt fodral. Du kan lätt byta ut ditt hårda skal till din mobil för att förnya din look. Tänk bara på att ditt nya hårda skal bör vara effektivt.

Design och pris

Plånboksfodral är ofta stilrena i designen och material som påminner om läder. De finns i många färger som svart, marin, rosa, vitt, brunt mm. Priset för ett plånboksfodral ligger mellan ca 249 kr upp till ca 800 kr. Du kan köpa fodral direkt av tillverkaren för mobilen men även från fristående butiker som har specialiserat sig på till behöver till mobiler.