Bästa träningstightsen – så hittar du dom

Bästa träningstightsen – så hittar du dom

Att vara snyggt klädd vid träning gör det hela lite roligare och bra träningskläder gör dessutom träningen mer bekväm. Något som verkligen varit på modet den senaste tiden är träningstights och det finns minst sagt mycket att välja bland i denna kategori. Nedan kan du läsa några bra tips om hur du hittar dom bästa träningstightsen och inhandlar hos www.fitnessfrank.com

Olika modeller

Träningstights finns i flera olika modeller och det första som bör avgöra valet är när man tänkt att använda dom. Till exempel finns löpartights och kompressionstights, som båda sitter åt ganska hårt runt benen. Kompressionen ger stöd och musklerna och bidrar till ökad cirkulation och snabbare återhämtning, vilket kan vara gynnsamt vid högintensiv träning.

Det finns även yogatights, som ofta är gjorda av tunnare och mjukare material, samt ”vintertights” som har ett värmande foder på insidan.

Material och hållbarhet

Vad som är dom bästa träningstightsen är såklart en smaksak men värt att ha i åtanke är att man ofta får vad man betalar för. Ett par bra tights är gjorda av slitstakt material och klarar av både många träningspass och många tvättar innan dom gjort sitt.

Tights gjorda av så kallat funktionsmaterial håller kroppen torr under passet och är dessutom smidiga och skönt att bära.

Passform och komfort

En annan sak att kolla närmare på för att hitta dom bästa träningstightsen är passform och komfort. Här behöver du fundera på vilka egenskaper du gillar när det kommer till just passform, så som:

  • Hög eller låg midja
  • Långa eller korta ben
  • Hög eller låg kompression

Dom bästa träningstightsen bör ha god passform och sitta skönt mot kroppen. Obekväma träningskläder kommer knappast underlätta eller göra träningen rolig, så detta

Välj dom snyggaste och bästa träningstightsen

En annan sak som kan vara värd att väga in i jakten på dom bästa träningstightsen är utseende. Det finns som sagt oändligt mycket att välja bland när det kommer till träningskläder och tights – alltifrån neutrala och enfärgade till färgglada och mönstrade.

Tights syns även ofta med olika typer av detaljer, till exempel i form av meshpartier, som bidrar till bättre ventilation. Många tights har även praktiska fickor för mobiltelefon, nycklar eller kort.

Även om utseende kanske inte är det viktigaste ska du såklart välja ett par tights du tycker är snygga!