Fototapeter för hemmet

Fototapeter är ett utmärkt sätt att förändra rummets karaktär på. Med fototapeter kan du enkelt skapa en helt ny känsla i ditt hem. På Perfect Wall hittar du ett stort utbud av vackra fototapeter i olika stilar som passar alla typer av inredning.

Att beställa fototapet och sätta upp det på väggen är ett av de enklaste sätten att ge rummet en ny inredning. Det kräver inga stora renoveringar eller ommålningar. Fototapeten är dessutom lätthanterlig och går att ta bort när du vill byta utseende igen. Med fototapeter kan du enkelt skapa en helt ny känsla i rummet. Vill du ha en tropisk oas i vardagsrummet? Eller kanske en skogsmiljö i sovrummet? Med fototapeter förvandlas ditt hem till vad du vill.

Massor av motiv för fototapeter

Det finns ett enormt utbud av vackra fototapeter i alla upptänkliga motiv och stilar. Här finns allt från naturbilder med skog, hav och blommor till stadsbilder och modern konst. Det finns fototapeter som passar alla typer av inredning. Välj mellan lugna och harmoniska naturmotiv eller mer färgstarka och dramatiska mönster. Perfekt för såväl vardagsrum, sovrum som kök och hall.

Fototapeter håller generellt sett hög kvalitet och är lätta att sätta upp själv. Tapeterna är tryckta på starka material som tål slitage. Bildkvaliteten på motiven är också väldigt hög med skarpa detaljer och vackra färger. Tapeterna är dessutom enkla att rengöra om de skulle bli smutsiga eller fläckiga.

Måttanpassade fototapeter

En fördel är att du kan beställa fototapeter i exakta mått för den vägg som skall få tapet. Du mäter enkelt upp väggens bredd och höjd och anger måtten när du beställer. På så sätt slipper du besväret med att kapa och anpassa standardrullar. Fototapeterna kommer färdiga att sättas upp direkt på din vägg i rätt storlek. Att sätta upp fototapeter är ett enkelt gör-det-själv-projekt. När du beställt din fototapet kommer den som färdiga tapetvåder som enkelt klistras upp på väggen. Det är ofta som fototapeter levereras med utförliga installationsanvisningar som guidar dig genom hela processen steg för steg. Allt du behöver finns dessutom i tapetpaketet beroende på var du köpt dina fototapeter.